De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kerstversiering

Kerstversiering maakt de kerstsfeer in jouw huis compleet! Het leukste vinden wij altijd het optuigen van de kerstboom, maar waarom zou je je alleen tot de boom beperken? Je kunt het hele huis natuurlijk met mooie kerstdecoratie versieren. Online vind je een kleine selectie kerstversiering. Bezoek ons tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk voor een gezellige kerstafdeling met nog veel meer kerstinspiratie.
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 167 producten
Vergelijk (0)

Kerstversiering binnen

Wat maakt de feestdagen nou zo bijzonder? Wij denken dat het die gezellige kerstsfeer in huis is. Natuurlijk door fijn gezelschap en een heerlijk kerstdiner, maar juist ook door alle mooie kerstversiering binnen. In de kerstboom hang je je mooiste kerstballen en kerstboomhangers, maar ook in de rest van de kamer kun je losgaan met kerstdecoratie zoals guirlandes, kerstkransen en kunstsneeuw. Ben jij net zo Kerstgek als ons dan sla je ongetwijfeld geen hoek over. Welke kerstkleur je ook mooi vindt, in ons tuincentrum zullen wij je verrassen met een prachtige afdeling vol luxe kerstdecoratie en een gezellige kerstsfeer.

Nog meer kerstsfeer met kerstversiering buiten!

Hoe dichterbij Kerstmis komt hoe donkerder de dagen worden. Heb jij een tuin of balkon dan heb je ongetwijfeld al voor voldoende verlichting gezorgd, maar zeker in de feestmaanden is het leuk om zoveel mogelijk kerstlichtjes op te hangen. Een feestelijke kerstsfeer krijg je onder andere met kerstverlichting, wij verkopen diverse lichtproducten die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Wil je nog meer kerstversiering buiten, voor bijvoorbeeld in een boom in je tuin of aan de schutting? Zoek dan naar mooie kerstdecoratie dat bestendig is tegen een stootje. En vergeet niet om de kerstversiering goed te bevestigen, het liefst met stevig ijzerdraad of nietjes.

Nieuwste trends kerstversiering

De meeste mensen verbazen zich als ze horen dat wij het hele jaar met Kerstmis bezig zijn. Na de kerstdagen begint het proces weer opnieuw en richten wij ons op de inkoop voor het volgende kerstseizoen. Kunstkerstbomen, kerstverlichting maar natuurlijk ook nieuwe kersttrends passeren de revue. Hier op een rijtje, de nieuwe trends kerstversiering van 2022:

 • Winter Joy
  Buiten is het winters koud en wit, maar binnen heerlijk warm! Winter Joy is een kerstthema waarin gezelligheid en samenzijn centraal staat. Blauw, zilver en wit zijn de meest gebruikte tinten in deze trend.
 • Forest Friends
  Één zijn met de natuur, daar gaat het bij Forest Friends om. Dit betekent dat je veel dierenvriendjes binnen deze trend zult vinden. Inclusief natuurlijke elementen als paddenstoelen, bladeren en bloemen.
 • Made With Love
  Kerstversiering waarbij je je thuis voelt! Alsof je doorspoelt naar de feestdagen en baktijd met je familie. Handmade is het sleutelwoord, maar de kerstman en kerstvrouw kunnen er ook mee te maken hebben.
 • Christmas Classics
  De ultieme kersttrend! Voor wie van traditionele kerstversiering houdt en het liefst terugdenkt aan de kerstdagen van vroeger.

Bestel je kerstversiering online

Kerstballen, guirlandes of kunstsneeuw nodig? Je bestelt het makkelijk en snel via De Tuinwinkel Online! Ook voor mooie kunstkerstbomen en duurzame kerstverlichting ben je bij ons op het juiste adres. Bestel je gewenste product(en) hier online en wij zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt om jouw huis in een kerstjasje te steken..