De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Basic LED kerstverlichting

Breng je huis in kerstsferen met Basic LED kerstverlichting van De Tuinwinkel Online. Deze LED lampjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ben je benieuwd hoeveel kerstlampjes je het best in de kerstboom kan doen? Lees dan ons artikel hierover.
Naast Lumineo Basic LED Lights verkopen wij ook andere kerstverlichting zoals clusterverlichting, compactverlichting en lichtsnoeren op batterij. 
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten
Vergelijk (0)

Wat kun je doen met LED (kerst)verlichting?

Lumineo LED verlichting vind je bij De Tuinwinkel Online in het warm wit, en variërend van 40 tot 720 lampjes. Ze hangen aan een zwarte dunne streng, zodat deze niet opvalt en je in het donker alleen de lampjes ziet. Deze lampjes zijn LED kerstverlichting voor buiten, maar ook voor binnen. Je kunt er namelijk een hoop verschillende dingen mee doen. Een bekende manier om deze led kerstverlichting te gebruiken is door ze langs een balkonrand of langs de muur van een huis te hangen. Je ziet ze ook vaak in kerstbomen binnen, of struiken en andere bomen buiten, maar je kunt er ook veel andere leuke dingen mee doen! Koop bijvoorbeeld een grote vaas en doe hier de lampjes in voor zelfgemaakte sfeerverlichting. Je kunt de lampjes ook onderaan een tafel of bed hangen. Als je ze dan aanzet is het net alsof de onderkant van de tafel of het bed licht geeft! Je kunt deze Lumineo LED verlichting dus ook blijven gebruiken wanneer de kerstdagen voorbij zijn. Multifunctioneel en altijd mooi!

De mooiste kerstverlichting bij De Tuinwinkel Online

Deze warme licht strengen zijn voor iedereen betaalbaar en geven al snel de extra touch aan je huis waar je naar op zoek bent. Gebruik deze lichtjes in combinatie met onze schattige kerstversieringen en maak jouw huis en tuin kerstklaar. Zijn de feestdagen voorbij en vind je het zonde om deze verlichting een jaar lang op te bergen? Dan zijn er nog een hoop andere manieren om ze te gebruiken, wees creatief! Koop daarom jouw goedkope LED (kerst)verlichting bij De Tuinwinkel Online en geniet het hele jaar door.