De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kerstverlichting op batterij

Waar het handig is om voor in de kerstboom te kiezen voor verlichting die wordt aangesloten op het netstroom, zo handig kan het in andere gevallen zijn om kerstverlichting op batterij te kopen. Neem bijvoorbeeld een versiering aan de muur. Als je deze wil verlichten is het handiger om voor verlichting op batterij te kiezen! Bij De Tuinwinkel Online koop je verschillende soorten kerstverlichting op batterij én de bijbehorende batterijen.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 18 van 18 producten
Vergelijk (0)

Staande batterijverlichting

Bij staande batterijverlichting kun je denken aan bijvoorbeeld kunstkaarsen, verlichte versieringen en LED open haarden. Het doel van staande batterijverlichting is om de sfeer in de ruimte te bevorderen en om dat op een veilige manier te doen. Kunstkaarsen zijn dé uitkomst voor wanneer je thuis jonge kinderen of huisdieren hebt rondlopen en je toch de bijzettafel wil verlichten. Mochten deze lampjes omgestoten worden, dan is dat geen enkel probleem. Hetzelfde geldt voor de open haard; het kan fijn zijn om deze in de winter neer te zetten voor het idee, maar in de zomer kun je hem weer opbergen. Er hoeft geen echte warmte vanaf te komen, als het maar wel dat warme gevoel met zich meebrengt. Met de Lumineo batterijverlichting kun je zonder zorgen toch het huis de prettige warme atmosfeer geven!

Hangende batterijverlichting

Hangende LED batterijverlichting wordt op ontzettend veel verschillende manieren gebruikt. En waarom ook niet? Het is makkelijk om met deze lichtsnoeren te werken, zonder dat je er een stopcontact voor nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een vaas vullen met lichtjes? Geen probleem. Wil je een krans of guirlande versieren? Ook geen enkel probleem! De kleine batterijhouders zijn gemakkelijk te verstoppen en wanneer het licht brandt zijn ze bijna niet zichtbaar. Bij De Tuinwinkel Online vind je dus de mooiste en meest betaalbare LED batterijverlichting!