De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Herfst

Haal de herfst in huis én tuin! Wij zijn dol op elk seizoen in het jaar, maar de herfst is toch stiekem favoriet. In deze jaargetijde zie je de natuur sterk veranderen en zo vlak voor de winter helemaal tot rust komen. De perfecte tijd om tuin en terras winterklaar te maken. En het binnenshuis nog gezelliger in te richten. Hieronder vind je een selectie van onze herfstproducten. Bezoek ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk voor nog meer herfstinspiratie!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 39 producten
Vergelijk (0)

Gebruik de herfst om je tuin winterklaar te maken

Tijdens de herfst zie je de natuur iedere dag veranderen, het is dan duidelijk merkbaar dat de winter in aantocht is. De herfstzon is een kans die je moet grijpen! Een ideaal moment die je kunt gebruiken om je tuin vast winterklaar te maken. En natuurlijk ook om voor te bereiden op het nieuwe tuinjaar. Denk aan het nodige snoeiwerk, het onderhoud aan je gazon en wellicht het reinigen van het terras. Wil je volgend jaar genieten van een fleurige voorjaarstuin: nu is ook het moment om voorjaarsbloembollen te planten!

Gezelligheid rondom het vuur

Dat het kouder wordt tijdens de herfst wil niet betekenen dat je je huis helemaal in hoeft te vluchten. In deze jaargetijde kun je nog prima buiten vertoeven, mits je voor wat verwarming zorgt. Bovendien kan het extra gezellig zijn om met z’n allen rondom het vuur te zitten. Een tuinhaard, vuurkorf of Zweedse fakkel is zo aangestoken en zorgt voor meer sfeer. Doe een pin vol marshmallows erbij en je avond kan niet meer stuk!

Regenlaarzen aan en gaan!

Ook typerend voor de herfst is het onstuimige weer. Je doet er goed aan om voorbereid de deur uit te gaan, want je kunt zo maar eens in een pittige regenbui terechtkomen! Wie geen zin heeft in natte voeten, heeft een paar regenlaarzen paraat staan. In ons tuincentrum verkopen wij onder andere Blackfox laarzen voor dames maar ook kinderregenlaarsjes van dit leuke merk.

Knus op de bank met plaids en kussens

Eenmaal thuisgekomen is het fijn om heerlijk op de bank te kunnen kruipen, denk dus zeker aan kussens en plaids. Met wat zachte kussens in de rug en een heerlijk warm plaid over je heen kun je lekker van de dag genieten. Tijdens de herfst (en met de winter in aantocht) is het extra leuk om je huis nog gezelliger aan te kleden. Gebruik een opvallende kleur om net een extra accent toe te brengen. Ook andere woonaccessoires zoals kaarsen zijn perfect om het interieur op te frissen. En maken de herfstdagen binnen nog gezelliger!