De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Lampe Berger / Maison Berger

Je voelt je thuis met een Lampe Berger / Maison Berger huisparfum! De brander of geurstokjes verspreiden een zuiverende geur waar je uren van geniet. Is jouw huisparfum op en heb je een fles navulling nodig? Of zoek je een nieuwe geur of misschien zelfs een nieuwe brander? Bij De Tuinwinkel Online bestel je Lampe Berger branders en huisparfum net zo gemakkelijk vanuit huis! Wist je dat er tegenwoordig ook autoparfum bestaat? Dan kun je jouw favoriete Lampe Berger geur zo doortrekken naar de auto.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 261 producten
Vergelijk (0)

Huisparfum brander

Wil je de lucht in je huis zuiveren met een huisparfum brander van Lampe Berger? De brander zorgt ervoor dat de geur gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte. Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd geworden met Lampe Berger, denk aan de minder aangename geuren die huisdieren kunnen verspreiden of wanneer er gerookt is in een woning. Uiteraard zijn er ook een hoop Lampe Berger klanten die gewoon enorm van de verschillende huisparfums en schone lucht in huis genieten zonder speciale reden. Wij bieden in onze webshop een ruim assortiment branders aan, ieder interieur is anders daarom bieden wij branders aan in diverse kleuren en stijlen. Wat zeker is het zijn stuk voor stuk zeer elegante modellen die een lust voor het oog zijn!

Lampe Berger gebruiksaanwijzingLampe berger bestellen bij de tuinwinkel online tuincentrum

Lampe Berger is een brander die je vult met een bijpassende huisparfum naar keuze. De brander werkt eenvoudig, ook al gaat het net wat anders dan je misschien bij een gewone oliebrander of bij geurstokjes gewend bent. Je gaat als volgt te werk:

  1. Vul de brander tot ongeveer de helft met vloeistof. Maak hierbij gebruik van de bijgeleverde trechter, zodat je gericht kunt gieten. Gebruik alleen de huisparfum van Maison Lampe Berger voor een optimaal resultaat.
  2. Stop de lont in de brander. Zorg ervoor dat de dop goed aansluit en laat de lont zeker 2 minuten in de parfum liggen.
  3. Vervolgens steek je de lamp aan. Er zal een vlam omhoog schieten van ongeveer 5 cm hoog. De vuursteen warmt ondertussen op. Als deze helemaal is opgewarmd, krijgt de vuursteen een grijze kleur.
  4. Als de vuursteen grijs is geworden, is het tijd om de vlam uit te blazen. Plaats de sierdop over de vuursteen, zodat je je handen er niet aan brandt.
  5. De Lampe Berger doet zijn werk en zuivert de lucht met een heerlijke geur. Na zo'n 20 tot 30 minuten kun je de lamp sluiten door de afsluitdop er op te plaatsen.

Lampe Berger navulling

Ga je voor een nieuwe geur of is de huisparfum waar je zo blij mee bent (bijna) op? Wij merken regelmatig dat er vraag is naar specifieke geuren wij doen ons uiterste best om een zo compleet mogelijk assortiment navulling Lampe Berger aan te bieden. Bekijk alle branders en huisparfum navulling in onze webshop of bezoek ons tuincentrum waar wij een uitgebreide Lampe Berger winkel hebben klaarstaan

Maison Berger Paris

120 jaar geleden geboren uit noodzaak en inmiddels uitgegroeid tot interieur musthave! Apothekersassistent Maurice Berger wilde de belangrijkste probleem van zijn tijd aanpakken: de steriliteit in ziekenhuizen. Dankzij zijn innoverende diffusiesysteem met katalyse werden onaangename geuren niet alleen meer gemaskeerd, maar ook geëlimineerd. Er volgde een enorm succes en dit leidde tot een ontmoeting tussen Maison Berger Paris en de kunstwereld. De Lampe Berger is een uniek Frans ontwerp met een exclusieve gepatenteerde brander die, ook nu nog, een ongeëvenaarde geurverspreiding garandeert.