De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Win een Cosi gaslantaarn!

Zoek je naar een manier om je tuin of terras gezellig en sfeervol te maken? Dan is een Cosi gaslantaarn dé oplossing! Zo'n lantaarn, ook wel bekend als een Cosiscoop, is een draagbaar 'tuinhaardje' dat werkt op gas en is ontworpen om de tuin sfeervol te verlichten. Perfect voor gezellige avonden in de buitenlucht! En het leuke is: bij de Tuinwinkel Online maak je nu kans om er één te winnen. Wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van een prachtige Cosiscoop Drop Black ter waarde van €119 euro. Geloof ons: dat wil je! Let the games begin!

Let op: deze winactie is afgelopen.

Wat is een Cosiscoop?

Of je nu geniet van een zwoele zomeravond of een koude winterdag, de Cosi lantaarn zorgt voor de perfecte ambiance. De Cosiscoop Drop Black valt op door zijn stoere en stijlvolle ontwerp. Door de ronde uitsparingen schijnt een sfeervol licht. Je kunt deze lantaarn overal mee naartoe nemen dankzij de handige hendel en zijn slanke design. En het is super easy om hem te gebruiken! Plaats een 190 gram gascartouche aan de onderkant, steek hem aan met een lange aansteker en je kunt ongeveer 6 uur lang genieten van de romantische vlam. 

Onze Cosi haarden

 

Hoe maak ik kans op die Cosi gaslantaarn?

Maar wat moet je doen om kans te maken op deze giga prijs? Het enige wat je hoeft te doen is wat te bestellen op onze webshop. En, niet onbelangrijk, vergeet niet om bij de opmerkingen te vermelden dat je mee wilt doen aan de winactie. Schrijf daarom simpelweg 'winactie cosi' in het opmerkingsveld van je bestelling en je maakt automatisch kans om te winnen! 

Meedoen in de winkel: je kan ook meedoen in onze winkel Groenrijk Rijswijk. Bij de tuinmeubelenafdeling staat een Cosiscoop Winactie-pot. Vul hier je gegevens in, stop je lootje in de pot en maak kans!

Winactie Cosi gaslaarn: Cosiscoop Drop Black | de Tuinwinkel Online

Zet je tuin in de spotlights met een Cosiscoop

Laten we eerlijk zijn: wie wil er nu niet zo'n mooie Cosiscoop Drop Black winnen? Hij staat prachtig op de tuintafel of op een bijzettafel bij jouw loungeset. De lantaarn geeft meteen een warme en uitnodigende sfeer. Zelfs op een koude avond is het dankzij deze gaslantaarn nog heerlijk vertoeven in de tuin. Wanneer je helaas niet de gelukkige winnaar bent, dan kun je altijd nog een Cosiscoop Drop Black bestellen in onze webshop. Want zeg nou zelf: een tuin zonder sfeervolle verlichting is toch geen tuin?

Doe mee aan de Cosi gaslantaarn winactie!

Dus, nog even op een rij:

  • Bestel snel jouw favoriete product(en) op onze webshop.
  • Vermeld 'winactie cosi' in het opmerkingsveld van je bestelling en je maakt automatisch kans om te winnen!
  • Meedoen in de winkel kan ook: vul je gegevens in op het lootje en stop dit in de Cosiscoop Winactie-pot op de tuinmeubelafdeling.
  • De actie loop van 30 mei 2023 t/m 15 juni.
  • We benaderen de winnaar persoonlijk.

Wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar en kun je genieten van heerlijke zomeravonden in een sfeervol verlichte tuin. Wij duimen alvast voor je!

Tuin & Terras