De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kunstkerstbomen

De mooiste kunstkerstbomen koop je natuurlijk bij De Tuinwinkel Online. Of haal je je kunstkerstboom liever op in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk? Kies je voor bezorgen? Binnen 3 werkdagen heb je je kerstboom thuisbezorgd! Wij bieden keuze uit verschillende maten bomen mét en zonder kerstverlichting. Dus kies je voor een kleine boom voor in de hoek van de kamer of juist voor een grote blikvanger? Bestel meteen je kerstverlichting mee, zodat je thuis direct aan de slag kunt met het optuigen van je kunstkerstboom.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

Hoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 38 producten
Vergelijk (0)

De mooiste kunstkerstbomen online

Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij De Tuinwinkel Online vind je een uitgebreid aanbod mooie kunstkerstbomen. Heb je niet veel ruimte in huis, dan is er vast wel ergens plaats voor een minikerstboom. Gezellig op tafel of in de kinderkamer. Zo haal je toch de sfeer van kerst in huis. Wil je liever een grotere kerstboom in je huis zetten? Ook dan hebben we genoeg keus. 

  • De mooiste kunstkerstbomen met of zonder verlichting;
  • Van 45 tot 260 cm hoog;
  • Helemaal groen of met een winters sneeuweffect;
  • Geschikt voor kleine en grote kamers;
  • Diverse bekende kerstboom merken van kwaliteit: Black Box Tree, Everlands, Triumph Tree.

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom van De Tuinwinkel Online?

Er zijn tegenwoordig veel plaatsen waar je je kerstboom kunt kopen. De aanschaf is vaak een investering, die je er al snel uithaalt omdat je jaren met je kunstkerstboom doet. Waarom zou je nu voor ons kiezen en voor de aanschaf van een kunstkerstboom? Kunstkerstbomen zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden en bij de Tuinwinkel Online vind je een ruim assortiment.

  • Wij verkopen de mooiste kunstkerstbomen van verschillende kerstboommerken waaronder: Black Box Tree, Everlands, Triumph Tree. De kerstbomen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en gaan jaren mee.
  • Geen naalden meer op de vloer bij de keuze voor een kunstkerstboom.
  • Door nieuwe technieken zijn deze kunstkerstbomen amper van echt te onderscheiden.
  • In ons tuincentrum in Rijswijk hebben we al tientallen jaren ervaring en zodoende kennis van kerstbomen. 
  • Binnen 1-3 werkdagen heb je je kunstkerstboom al in huis. En woon je in de regio Rijswijk/Delft? Dan bezorgen we de boom zelf met ons eigen transport. Afhalen in ons tuincentrum is natuurlijk ook mogelijk!

De mooiste kunstkerstbomen met verlichting

Een gedeelte van ons aanbod kunstkerstbomen is al voorzien van mooie kerstverlichting. Het voordeel van ingebouwde kerstverlichting is dat je geen gedoe meer hebt met verdelen van de lichtjes in de boom. Kunstkerstbomen inclusief verlichting zijn meestal iets duurder dan kunst kerstbomen zonder verlichting. Eigenlijk moet je dan de prijs van losse verlichting bij de prijs van een kunstkerstboom optellen om een goed vergelijk te kunnen maken. De meeste zijn standaard voorzien van Led verlichting in een warm witte lichttint. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het uitkiezen van passende kerstverlichting voor je boom. De lampjes zijn evenredig verdeeld over de kunstkerstboom, je hoeft alleen de versiering er nog maar bij te hangen.

Ga je toch voor een kunstkerstboom zonder verlichting of kies je voor een echte kerstboom? Je kunt ook bij ons terecht voor de mooiste kunstkerstbomen, echte kerstbomen, verlichting en bijpassende kerstversiering. Kom gerust langs in ons tuincentrum of bestel je boom online.