Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen koop je natuurlijk bij De Tuinwinkel Online. Of haal je je kunstkerstboom liever op in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk? Kies je voor bezorgen? Binnen 3 werkdagen heb je je kerstboom thuisbezorgd! Wij bieden keuze uit verschillende maten bomen mét en zonder kerstverlichting. Dus kies je voor een kleine boom voor in de hoek van de kamer of juist voor een grote blikvanger? Bestel meteen je kerstverlichting mee, zodat je thuis direct aan de slag kunt met het optuigen van je kunstkerstboom.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

Hoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 26 van 26 producten
Vergelijk (0)

Koop je kunstkerstbomen online

Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij De Tuinwinkel Online vind je een uitgebreid aanbod aan kunstkerstbomen. Heb je niet veel ruimte in huis, dan is er vast wel ergens plaats voor een minikerstboom. Gezellig op tafel of in de kinderkamer. Zo haal je toch de sfeer van kerst in huis. Wil je liever een grotere kerstboom in je huis zetten? Ook dan hebben we genoeg keus. 

  • Kunstkerstbomen met en zonder verlichting;
  • Van 45 tot 260 cm hoog;
  • Helemaal groen of met een winters sneeuweffect;
  • Geschikt voor kleine en grote kamers.

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom van De Tuinwinkel Online?

Er zijn tegenwoordig veel plaatsen waar je je kerstboom kunt kopen. De aanschaf is vaak een investering, die je er al snel uithaalt omdat je jaren met je kunstkerstboom doet. Waarom zou je nu voor ons kiezen voor de aanschaf van je kerstboom?

  • We verkopen kunstkerstbomen van hét kerstboommerk Black Box Tree. De kerstbomen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en gaan jaren mee.
  • Geen naalden meer op de vloer bij de keuze voor een kunstkerstboom.
  • Door nieuwe technieken zijn deze kunstkerstbomen amper van echt te onderscheiden.
  • In ons tuincentrum in Rijswijk hebben we al tientallen jaren ervaring met de verkoop van kerstbomen. 
  • Binnen 1-3 werkdagen heb je je kunstkerstboom al in huis. En woon je in de regio Rijswijk/Delft? Dan bezorgen we de boom zelf. Afhalen in ons tuincentrum is natuurlijk ook mogelijk!

Naast een kunstkerstboom kun je bij ons ook terecht voor de juiste verlichting en bijpassende kerstversiering. Kom gerust langs in ons tuincentrum of bestel je boom online.