De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Buitenkleden

Bij De Tuinwinkel Online vind je een uitgebreide selectie buitenkleden die perfect passen bij elke tuinstijl. Onze buitenkleden zijn echte eyecatchers in jouw tuin of balkon. Ook zijn ze ideaal voor op de camping, het strand, een picknick of om de kinderen op te laten spelen.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten
Vergelijk (0)

Blommie's Lifestyle buitenkleden

De leuke buitenkleden van Blommie's Lifestyle vind je bij De Tuinwinkel Online. Blommie's Lifestyle biedt een exclusieve collectie buitenkleden die het buitenleven naar een hoger niveau tillen. Met een focus op kwaliteit, design en duurzaamheid, zijn deze kleden meer dan alleen een decoratieve toevoeging aan je tuin of terras. 

Hoe maak je een buitenkleed schoon?

Buitenkleden kunnen over het algemeen eenvoudig worden schoongemaakt met een sopje of met water. Het schoonmaken van een buitenkleed is essentieel om de levensduur ervan te verlengen en de frisheid te behouden. Begin met het verwijderen van los vuil en stof door het kleed te borstelen of te schudden. Vervolgens kun je vlekken behandelen met een milde reiniger en een zachte borstel. Regelmatig onderhoud, zoals het regelmatig schoonmaken en beschermen tegen weersinvloeden, zal ervoor zorgen dat je buitenkleed er jarenlang mooi en verzorgd uitziet.