De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinplanten

Sfeer in de tuin breng je met tuinplanten of het nu voorjaarsbloeiers, zomerbloeiers of vaste planten zijn. Wij zijn bezig ons assortiment tuinplanten online te zetten. Een specifieke wens? Telefonisch bestellen is mogelijk: 015 212 6359 of vul via onze website groenrijkrijswijk.nl het bestelformullier in. Een andere optie is om te komen winkelen op afspraak, ga naar groenrijkrijswijk.nl en kies in het menu voor winkelen op afspraak. Je kunt dan zelf de tuinplanten komen uitzoeken in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Haag en Delft.

Jouw tuinplant liever niet in de volle grond? Onze plantenbakken voor buiten vind je hier!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 346 producten
Vergelijk (0)

Drive-through voor tuinplanten

In de periode gedurende de lockdown organiseerde wij een drive-through voor tuinplanten en bijbehorende tuinartikelen! De laatste Drive-through was op 6 en 7 maart, nu kun je bij ons komen winkelen op afspraak! Wij staan voor je klaar om de tuin lente klaar te maken! Enkele artikelen welke nu actueel zijn in ons tuincentrum:

Wij hopen je graag te zien bij GroenRijk 't Haantje voor tuinplanten en bijbehorende tuinartikelen!

Plan je route om tuinplanten in het tuincentrum af te halen of te winkelen op afspraak

Ons tuincentrum is gevestigd in Rijswijk nabij Delft en Den Haag. Plan hieronder je route om tuinplanten af te halen of te komen winkelen en fleur je tuin op met voorjaarsbloeiende tuinplanten!

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

 T: 015 212 6359