De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Vuurwerk

Ontdek ons ruime assortiment categorie 1 vuurwerk (ook wel jeugdvuurwerk genoemd) vanaf nu in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje. Je vindt onze CAT1 vuurwerk shop nabij de kassa's. Vanwege de wettelijke beperkingen rondom de verzending met PostNL, bieden wij dit vuurwerk niet online aan. Breng gerust een bezoek aan ons tuincentrum en neem je CAT1 vuurwerk direct mee!

Categorie 1 vuurwerk mag het gehele jaar verkocht en afgestoken worden. Wij verkopen diverse soorten en van verschillende importeurs. Zo verkopen wij categorie 1 vuurwerk van Lesli vuurwerk en Broekhoff vuurwerk. Gedurende het hele jaar door krijgen wij producten binnen. Wij verkopen onder andere pakketjes, crackling balls, knetterlinten, knalerwten en sterretjes. 

LET OP: Categorie 1 vuurwerk verkopen wij in ons tuincentrum vanaf 12 jaar en ouder. (zorg dat je altijd je legitimatiebewijs bij je hebt)

Categorie 2 vuurwerk

Via onze webshop www.haantjevuurwerk.nl verkopen wij categorie 2 vuurwerk zoals cakeboxen en compounds. Dit vuurwerk kunt u voorbestellen en de laatste 3 verkoopdagen van het jaar mag dit opgehaald worden. (dat valt dit jaar op donderdag 28 vrijdag 29 en zaterdag 30 December, op zondag 31 December mag er landelijk geen vuurwerk verkocht worden) Hiervoor werken wij met afhaalmomenten.

Voor merchandise van Zena en aansteeklontjes kunt u terecht op onze webshop.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten
Vergelijk (0)

Soorten vuurwerk

In ons tuincentrum Groenrijk 't Haantje is het aanbod aan categorie 1 vuurwerk groot. Zo is vuurwerk in te delen in de volgende verschillende categorieën:
  • Knalvuurwerk;
  • Siervuurwerk;
  • Knetterend vuurwerk.
Knalvuurwerk hebben wij zowel met als zonder lont. Voor het laten knallen van knalerwten heb je geen lont nodig, je hoeft ze alleen maar op de grond te gooien. Ideaal om een grapje mee uit te halen of om te gebruiken met de jaarwisseling. Het knalvuurwerk waar wel een lont aan te pas komt zijn onze Thunder Crackers en Thunder Tricky pakketten. Het verschil met siervuurwerk is dat siervuurwerk niet knalt, en dat er veel kleurtjes en lichtjes te zien zijn. Denk bijvoorbeeld aan fonteintjes, sterretjes en onze Fire Eyes. Dit zijn ware kunstwerkjes om naar te kijken en er is geen knalgevaar. Knetterend vuurwerk is eigenlijk een mix tussen het knal- en siervuurwerk. Het geeft hele lichte knalletjes, het knetteren, met daarbij kleine lichtflitsjes. Dit vuurwerk is perfect voor wie niet al te harde knallen wil horen, maar ook niet alleen naar kleurtjes wil kijken!

Vuurwerk afsteken op een veilige manier

Natuurlijk is het belangrijkste bij het afsteken van vuurwerk dat je het op een veilige manier doet. Wees er als ouder dus altijd bij, en zorg dat iedereen in de buurt van het vuurwerk een veiligheidsbril draagt. Gebruik daarnaast absoluut geen aansteker, maar een lont. De vlam van een aansteker kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld het knalvuurwerk eerder afgaat. Het gebruiken van een lont is in alle opzichten veiliger voor jezelf en voor kinderen.

Overige vuurwerkartikelen

Naast het vuurwerk en de veiligheidsproducten vind je bij De Tuinwinkel Online ook andere extra’s met betrekking tot vuurwerk. Zo begrijpen wij dat het koud is in de winter, en dat je dus het liefste handschoenen draagt. Nu is dit niet handig wanneer je met vuurwerk bezig bent, dus hebben wij handige vingerloze handschoentjes! Deze staan stoer en houden je handen warm. Maak de outfit compleet met een Zena muts en een Zena mondkapje. Alles om warm en veilig vuurwerk af te kunnen steken!