De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Zondag 9 mei 2021 is het weer Moederdag, heb jij al een moederdag cadeau? Natuurlijk verdient jouw moeder iedere dag van het jaar alle liefde en aandacht, maar op Moederdag heb je de gelegenheid om haar extra in het zonnetje te zetten. 9 mei is dé dag om alle moeders, schoonmoeders, bonusmoeders, stiefmoeders, oma's en toekomstige moeders te verwennen met een mooi cadeau. Bestel jouw moederdagcadeau online of plan een bezoekje aan GroenRijk 't Haantje in Rijswijk voor nog meer cadeau ideeën.

Moederdag cadeau bestellen

Verras je allerliefste moeder dit jaar met een mooi cadeau! Het is soms niet zo makkelijk te vinden, een cadeau voor haar, maar bij ons is altijd iets leuks en moois te koop! Wil je een Moederdag cadeau bestellen dan ben je hier dus op het juiste adres. Een cadeaubon krijgen is natuurlijk altijd fijn, maar je kunt hier ook op je gemak rondkijken voor nog meer cadeau inspiratie.

Moederdag 2021

Is jouw moeder een type die eigenlijk alles al heeft? Wees dan creatief, denk bijvoorbeeld aan een plant als cadeau. Grote kans dat jij net een andere plantsoort uitzoekt dan dat zijzelf zou doen, maar dat maakt het juist leuker! En een plant maakt haar huis (of tuin) een stuk gezelliger, zeker dit jaar. Want Moederdag 2021 valt in een tijd waarin we het vooral van onze thuisomgeving moeten hebben.

Moederdag cadeau tips

Geen idee wat je aan één van de belangrijkste vrouwen in je leven moet geven? Dat geeft toch niet! Net zoals vroeger, toen je je Moederdag cadeautje stiekem op school knutselde, gaat het meer om het gebaar dan om het cadeau zelf. Maar ben je nog echt opzoek naar iets moois wat je kunt geven aanstaande Moederdag? Ook bij GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft vind je allerlei Moederdag cadeau tips. Van een prachtig boeket tot iets anders moois voor in huis; welk cadeau je ook kiest, verras je lieve moeder met wat extra aandacht en liefde!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 125 producten
Vergelijk (0)