De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kamerplanten

Online kamerplanten kopen? Dat kan bij de Tuinwinkel Online de webshop van tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag. Met mooie kamerplanten breng je echt sfeer in huis, het is niet voor niets dat duurzaam en groen al enkele jaren één van de populairste woontrends is. Ook omdat we meer thuis blijven dan ooit. Met de kamerplanten in onze shop zorg je voor een beter binnenklimaat, maar er zijn nog veel meer voordelen van kamerplanten in je huis! Planten helpen je namelijk ook bij het concentreren en ze zorgen voor minder stress. Reden genoeg om je eigen Urban Jungle te creëren, toch?

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

Hoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 54 producten
Vergelijk (0)

Online kamerplanten kopen?

Sinds kort bieden wij online kamerplanten te koop aan, het is nu wel zo fijn om je huis te voorzien van een paar luchtzuiverende sfeervolle groene vrienden! Met de planten zorg je voor een beter binnenklimaat, maar er zijn nog veel meer voordelen van kamerplanten in je huis! Planten helpen je namelijk ook bij het concentreren en ze zorgen voor minder stress. Dit heeft onderzoek aangetoond!

Online kamerplanten de tuinwinkel

Luchtzuiverende kamerplanten online

Hoe meer planten je in huis hebt staan hoe beter het is voor je eigen uit planten bestaande luchtzuiveringsinstallatie. Met deze kamerplanten breng je extra zuurstof en schone lucht in huis. Heel waardevol dus voor je woonkamer, slaapkamer, thuiswerkplek of op kantoor.

Enkele populaire luchtzuiverende kamerplanten welke wij in onze webshop aanbieden zijn:

Aangezien we het over levende producten hebben kan het zijn dat het aanbod kamerplanten in onze webshop wisselt en dat op sommige momenten bepaalde planten niet leverbaar zijn.

De luchtzuiverende kamerplant Phlebodium 

Deze kamerplant is dus zeer geschikt voor luchtzuivering daarnaast is ze een lust voor het oog. Bij deze een korte beschrijving van deze plant. De Phlebodium behoort tot de categorie varens. Bijzonder aan de Blue Star Phlebodium is dat ze van nature in de takken van bomen groeien. Phlebodium oftewel Zinkvaren of Blauwvaren,  heeft prachtige krullende bladeren voorzien van een blauw/grijze gloed en vertakkingen in de vorm van vingers. De Phlebodium Areum groeit in de tropische wouden van Midden-Amerika. Deze kamerplant is een epifyt, een plant die op een moederplant groeit zonder dat de plant voedingsstoffen opneemt van de moederplant. In de natuur kan deze plant wel een meter hoog worden thuis wordt deze hoogte bijna nooit gehaald. Ze staat graag op een plek zonder direct zonlicht, een halfschaduw plek is zeer geschikt.

Wil je meer weten over de Phlebodium voordat je online deze kamerplant wil kopen? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord!