De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Meet the team: hier is onze Denise!

Meet the team: hier is onze Denise!

Kom je uit omgeving Rijswijk en Delft, dan ben je net zoals wij opgegroeid met ’t Haantje. Al sinds 1934 is ons familiebedrijf actief en inspireren wij anderen om huis en tuin gezelliger te maken. Het hoofddoel is nog altijd onveranderd, al is er in meer dan 80 jaar veel gebeurd: de van oorsprong zaadhandel is uitgegroeid tot het eigentijdse en complete tuincentrum zoals je het nu kent.

Team 't Haantje

Ons team - met inmiddels de 4e generatie familie ’t Hart aan het roer – staat iedere dag weer voor je klaar en helpen je graag een sfeervol thuis te creëren. Sommige medewerkers zal je misschien al (her)kennen, maar het leek ons leuk om een paar teamleden aan je voor te stellen. Vandaag de beurt aan Denise!

Hier is onze Denise!

Volg je GroenRijk ’t Haantje op Instagram of Facebook dan heb je Denise al vaker gezien. En dat is natuurlijk met een reden, want je kunt haar overal in ons tuincentrum tegenkomen. Zo’n 7 jaar geleden is Denise begonnen op de bloemenafdeling, maar inmiddels werkt zij op alle groene afdelingen. De bloemenshop, afdeling tuinplanten of kamerplanten, het maakt haar eigenlijk niet uit. Denise vindt het vooral leuk om klanten te helpen hun thuis mooier te maken. De variatie in het werk en een gezellige drukte in het weekend maakt het alleen maar leuker.

Je verwacht misschien dat zo’n plantenkenner als Denise een favoriete plant heeft: ‘Nee, ik vind juist combinaties erg leuk. Bij mij staan vooral groene planten in huis, extra leuk om bijvoorbeeld een groepje varens in het interieur te verwerken. Boho Chique is een interieurtrend die ik erg mooi vind! Buiten zie ik het liefst bloeiende tuinplanten, een Mediterraanse tuinstijl met bijhorende planten kan ik trouwens ook erg waarderen.'

Tags: