De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Laat je echte Nordmann kerstboom bezorgen!

Laat je echte Nordmann kerstboom bezorgen!

Hoe heerlijk is dat, je echte Nordmann kerstboom aan je deur geleverd! Wij bezorgen vanaf dit jaar de echte Nordmann kerstbomen in heel Zuid-Holland. Vorig jaar deden we dit alleen in Delft, Rijswijk, Den Haag en omgeving, maar gezien het enthousiasme en alle positieve reviews hebben we besloten het bezorggebied uit te breiden. De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur, en daar kun je je nu al op voorbereiden. TIP: Wanneer je je mailadres achterlaat op de productpagina van de bomen, krijg je automatisch bericht wanneer ze bestelbaar zijn. Met een Nordmann haal je de gezelligheid gegarandeerd in huis. Waarom we dit kerstbomenras hebben gekozen om aan te bieden middels onze webshop? Het zijn de allerbeste sterkste kerstbomen die er zijn. Meer weten, lees verder!

Waarom een Nordmann spar online bestellen:

  • De boom is in diverse maten verkrijgbaar
  • Laat geen naalden vallen
  • De bomen zijn geselecteerd op kleur, symmetrie en volle takken
  • Voorzien van volle zachte glanzende, lichtgeurige naalden
  • De Tuinwinkel Online biedt je de goedkoopste online bomen, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit
  • Alle Nordmann kerstbomen in onze webshop worden voorgeboord, hiermee plaats je ze gemakkelijk op een kerstboomstandaard
  • Bestel gemakkelijk alle toebehoren mee, zoals een easyfix standaard, kerstverlichting en versiering
  • Last but not least: Persoonlijke bezorging aan huis door ons eigen GroenRijk personeel

Vanaf half november verwachten wij de kerstbomen binnen te krijgen. Wil je een seintje krijgen wanneer ze beschikbaar zijn? Vul dan zoals eerder aangegeven, op de productpagina van één van onderstaande formaten bomen je emailadres in en je krijgt automatisch een mailtje van ons!

Nordmann kerstboom thuisbezorgd

Wanneer je je boom hebt gekozen kun je kiezen voor bezorgen van maandag t/m zaterdag dit geef je aan middels een kalender in de winkelwagen. Nu hoef je niet de hele dag op ons te wachten, want je kunt een dagdeel aangeven. Voor bezorging rekenen wij altijd € 6,95 ongeacht het gekozen formaat of de hoogte van je bestelling. We doen dit met ons eigen transport en personeel omdat we er zeker van willen zijn dat de boom in goede staat bij je aankomt.

Toch liever zelf een kerstboom uitzoeken?

Bezoek ons tuincentrum in Rijswijk nabij Delft en Den Haag om zelf een echte kerstboom uit te zoeken. Wij hebben Nordmann sparren met en zonder kluit. Ons GroenRijk personeel staat voor je klaar om al je vragen omtrent kerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting te beantwoorden. 

Tags: