Secretaressedag donderdag 15 april

Secretaressedag donderdag 15 april

Donderdag 15 april is het Secretaressedag! Verras jij jouw secretaresses, secretarieel medewerkers en/of management assistentes met een mooi boeket of bijvoorbeeld een cadeaukaart? Ze staan altijd voor je klaar en zijn je steun en toeverlaat in voor en tegenspoed, zeker de moeite waard om daarbij stil te staan en je waardering te laten blijken.

Oorsprong van Secretaressedag

Van oorsprong komt Secretaressedag uit Amerika, deze "feestdag" kwam in 1989 naar Nederland overgevlogen. Het magazine "secretaresse" introduceerde deze viering. Het doel was om secretarieel medewerkers in het zonnetje te zetten en echt even stil te staan bij de toegevoegde waarde voor de organisatie van deze medewerkers. Daarnaast om het imago van deze functie op te krikken binnen heel Nederland. Naar onze mening is dat zeker gelukt! Mee eens? Denk dan op de 3e donderdag van april aan je secretaresse!

Cadeau ideeën voor Secretaressedag

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan cadeaus voor hem en voor haar. Bestel online in onze shop en voeg een kaartje toe met een persoonlijke tekst of kom langs in ons tuincentrum om alles te bekijken. Enkele tips voor je secretaresse:

Keuze genoeg om je collega te verrassen op deze feestdag! Wil je liever een bezoekje brengen aan ons tuincentrum? Plan direct je route:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: