De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

5x buitenspeelgoed voor jong en oud

5x buitenspeelgoed voor jong en oud

Buitenspelen is goed voor ieder kind! Want door te spelen doen ze nieuwe ervaringen op en worden nieuwe vaardigheden gestimuleerd. Niet alleen goed voor ieder kind, maar voor ieder mens, ongeacht leeftijd. Want zeg nou eerlijk… Waarom zou je alleen toekijken als je gezellig kunt meedoen?! Wij helpen je om de kids én het hele gezin te enthousiasmeren om lekker naar buiten te gaan. Hier onze 5 tips met leuk buitenspeelgoed voor jong en oud:

1. Koning(in) van de zandbak!

Binnenshuis kun je ook heerlijk spelen, maar iets wat je sowieso beter buiten kunt doen is spelen met zand. Een zandbak met speelzand is super leuk voor de kleinere kinderen. Ze kunnen dan alle creativiteit loslaten op het bouwen van hun imperium met zandkastelen. Ook leuk is een modderkeuken kookset. Deze is ook gewoon in de tuin te gebruiken. Wij raden je alleen niet aan om de zandtaartjes op te eten ;-)

2. Bekend van het schoolplein

Iedereen kent ze van onder andere het schoolplein: het springtouw en springelastiek. Leuke activiteiten om alleen, saampjes of met een groep te doen. Het is grappig om te zien dat ‘oudere’ buitenspelletjes een tijdje uit beeld kunnen verdwijnen om vervolgens een comeback te maken. De enkelspringbal is een voorbeeld hiervan. Dit speelgoed is goed voor een pittige dans workout!

3. Outdoor werpspel Kubb

Dit kan natuurlijk samen met de kinderen of met het hele gezin, maar een buitenactiviteit zoals het werpspel Kubb is ook leuk om met een groepje volwassenen te doen. Perfect tijdens een zomerse avond in het park of op het strand. Het doel bij Kubb is om houten blokken omver te gooien en uiteindelijk te overwinnen met een omgevallen koningsblok.

4. Waterpret op zomerse dagen

In de zomer kan de temperatuur aardig oplopen. Er is niks heerlijkers om op een warme dag verkoeling bij het water te zoeken. Een zwembad inclusief strandbal en andere opblaasbare accessoires maakt het zomerse leven leuker. En waterspeelgoed voor de kleintjes? Een badfontein vriendje is perfect om mee te spelen, ook voor in bad.

5. Kinder tuingereedschap

Om het hele jaar van een mooie tuin te kunnen genieten, zul je regelmatig met wat tuinklusjes aan de slag moeten. Heel leuk om dit samen met de kids te doen en ze kinder tuingereedschap te geven. Echt nuttig en productief moet je ze niet verwachten, maar zeker nieuwsgierige kinderen die graag helpen doe je hier een plezier mee. Tuinieren is bovendien erg leerzaam, zo leren kinderen van alles over planten en dieren in de natuur.

Buitenspeelgoed

Buitenspelen moet vooral gezellig zijn. Wat ons betreft hoef je je echt geen moment te vervelen, want er is zoveel leuk buitenspeelgoed te koop! Wij zijn gek op houten buitenspeelgoed vanwege de retro look. Houten speelgoed voor buiten is bovendien duurzaam en kan prima tegen een stootje. Bekijk hieronder het online aanbod of bezoek ons tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk voor nog meer buitenspeelgoed.

Tags: