De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

5 solar lampionnen voor een sfeervol feestje in de tuin!

Wat een uitkomst: solar tuinverlichting! Wij zijn groot fan van solar lampionnen, want deze buitenverlichting op zonne-energie is behalve duurzaam ook erg mooi om te zien. Een solar lampion is perfect om in je tuin op te hangen of om je balkon mee te versieren. En ben je eventjes aan verandering toe, dan kun je het eenvoudig verplaatsen. Zolang het maar een zonnig plekje is. Wij hebben 5 solar lampionnen voor je op een rij gezet; ideaal voor een sfeervol feestje in de tuin!

1. Back to basics

Met deze klassieker kun je haast niet fout gaan! Een witte solar lampion in mooie bol vorm. Leuk aan een wandhaak, grotere boom of onder een overkapping.

 

2. Kleurrijk feestje

Is wit een beetje te saai voor je? Geef jouw tuin of balkon dan gekleurde solar lampionnen. Met verschillende kleine lampionnen aan één snoer heb je binnen no time een kleurrijk feestje!

 

3. Patroon denken

Voor wie meer levendigheid in de tuin wil, zijn er ook solar lampionnen met patroon. In de collectie van 2022 vind je bijvoorbeeld solar verlichting met een bloemetjes dessin.

 

4. Prachtig pastel

Liever geen patroon of bonte kleuren? Je kunt ook een subtiel kleuraccent aanbrengen, deze pastelkleurige lampionnen geven je tuin net een frissere look. Ook als langwerpige lampion verkrijgbaar!

 

5. Lampion maar net even anders

Geen traditionele bol maar een langwerpige lampion. Met deze linnen solar hanglantaarn krijg je een vakantiegevoel in eigen tuin!

 

Deze solar LED verlichting is ook leuk!

Lampionnen zorgen dus zeker voor een sfeervol feestje in de tuin, maar solar verlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook leuke solar lampen zijn solar bollen. Als een soort losse gloeilamp kun je ze ophangen waar je maar wil. Gewoon aan de schutting of juist zo aan de boom. Een solar hanglantaarn is leuk voor boven jouw eethoek in de tuin! Maar behalve ophangen kun je een solarlamp natuurlijk ook prima ergens neerzetten. Leuk gecombineerd met wat planten in pot eromheen. Er zijn diverse soorten stijlen, wij vinden deze metalen solar lantaarn extra mooi. Vanwege de kleur maar ook door het mooie effect dat hij in het donker geeft. Zorg wel voor een zonnig plekje!

Solar verlichting in ons tuincentrum

Zie je een lichtjesfeest in je tuin wel zitten? Kijk dan snel verder in onze webshop welke solar lampionnen en solar verlichting we nog meer verkopen. Niet alle producten zijn hier online verkrijgbaar. Wie ons hele assortiment wil zien, is van harte welkom bij GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk. Je kunt in ons mooie tuincentrum heerlijk winkelen en nog een extra voordeel: je kunt alle solar verlichting eventjes van dichtbij zien.

Tags: