De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Maak kennis met de kamado BBQ!

Maak kennis met de kamado BBQ!

Bij deTuinwinkelOnline, hét online tuincentrum waar jouw tuindroom tot bloei komt, weten we maar al te goed dat een goede barbecue een onmisbaar tuinelement is. Wie wordt er immers niet blij van een gezellig grillfeest in de tuin? Daarom willen we je graag voorstellen aan de hedendaagse ster van de Nederlandse barbecue-wereld: de kamado BBQ. Met zijn betoverende eigenschappen en unieke design heeft de kamado al de harten van vele barbecuefanaten veroverd. Wij denken zomaar dat deze egg BBQ na het lezen van dit blogartikel ook heel hoog op jouw wensenlijstje komt... Lees snel verder en bestel jouw favoriete kamado in onze webshop!

Bestel jouw kamado BBQ online


 

Wat is een kamado BBQ?

First things first: wat is een kamado precies? Een kamado is een outdoor kooktoestel dat zijn oorsprong vindt in oude Aziatische kooktradities. Het woord 'kamado' komt oorspronkelijk uit het Japans en betekent letterlijk 'kachel' of 'fornuis'. Door de eeuwen heen heeft de kamado zich ontwikkeld tot de keramische, universeel geliefde grilltopper die het nu is. Het is fascinerend om te bedenken dat we vandaag de dag nog steeds genieten van een kookmethode die zijn oorsprong vindt in een ver verleden! De huidige kamado's zijn vervaardigd van hoogwaardig keramisch materiaal dat warmte uitstekend vasthoudt en een gecontroleerde luchtstroom mogelijk maakt. Met behulp van houtskool als brandstof zorgt de kamado BBQ voor een intense en gelijkmatige hitteverdeling, waardoor je een ongeëvenaarde culinaire ervaring kunt creëren.

De veelzijdigheid van zo'n keramische BBQ

Waarom de kamado BBQ zo'n hit in de Nederlandse barbecue-wereld is? Simpel, want wat is er nu gezelliger dan samen buiten koken en genieten van heerlijke gerechten? De keramische BBQ is de ideale metgezel voor deze sfeervolle momenten. Het unieke ontwerp van de kamado, met zijn karakteristieke ei-vorm, zorgt voor een perfecte luchtcirculatie en warmtebehoud. Hierdoor kun je op deze houtskoolbarbecue niet alleen grillen, maar ook roken, bakken, stomen en zelfs pizza's bereiden. Met één apparaat kun je dus een breed scala aan culinaire mogelijkheden ontdekken en je smaakpapillen verrassen. Daar zijn wij Nederlanders natuurlijk dól op!

Al onze barbecues


 

Elke hap een feestje: de kamado is een meester in het vasthouden van sappen en aroma's, waardoor je gerechten altijd vol van smaak blijven; of je nu een malse steak, een sappige burger of gegrilde groenten wilt bereiden!

Ons aanbod kamado's: VOLT! & The Bastard

Bij deTuinwinkelOnline hebben we kwaliteit natuurlijk op nummer één en daarom hebben we gekozen voor alleen de beste merken op het gebied van grillen. Ons assortiment omvat topmerken zoals VOLT! & The Bastard. Deze merken hebben een uitstekende reputatie en bieden hoogwaardige kamado's die voldoen aan de hoogste standaarden.

  • Met hun oog voor design en functionaliteit heeft VOLT!, een jong en innovatief merk, een indrukwekkend assortiment kamado's gecreëerd. Of je nu een beginner of een ervaren grillmeester bent, VOLT! biedt kamado's en accessoires waar je van gaat watertanden...
  • The Bastard is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn robuuste en duurzame kamado's. Je hebt jarenlang plezier van zo'n tuintopper. The Bastard kamado's zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een uitstekende temperatuurregeling voor perfecte resultaten bij elke kooksessie.

Tip! Met de juiste accessoires kun je je kamado transformeren tot een heuse buitenkeuken, compleet met een pizzasteen, gietijzeren roosters en zelfs een rotisserieset. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vergeet ook niet om een passende barbecuehoes te bestellen. Zo verleng je de levensduur van je nieuwe grill.

Grill Guru kamado kopen? Je doet het op deTuinwinkelOnline.nl!

Ook lekker: de pizza oven!

 

Kamado kopen op deTuinwinkelOnline.nl!

Met zijn unieke design, veelzijdigheid en vermogen om allerlei smaakvolle gerechten te creëren, is de kamado BBQ een absolute must-have voor elke barbecue-liefhebber. Bij deTuinwinkelOnline hebben we een uitgebreid assortiment kamado's van topmerken als VOLT! & The Bastard. Zo kun je makkelijk kiezen welke grill het beste bij jouw behoeften en budget past. Dompel jezelf onder in de wereld van de kamado en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die deze ei BBQ brengt. Ga aan de slag, probeer nieuwe recepten uit en creëer culinaire meesterwerken in je eigen achtertuin. Deze bijzondere houtskool BBQ staat voor je klaar - en wij natuurlijk ook! Schroom niet om contact op te nemen bij vragen, we helpen je graag! Klaar? Grillen maar!

Contact & klantenservice

Tags: