De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kleur je kerst lila: de vrolijkste trend van 2023!

Kleur je kerst lila: de vrolijkste trend van 2023!

Jawel, kerst 2023 staat voor de deur! Dat betekent dat het weer tijd is om je huis te hullen in warme, feestelijke sferen. En wat is er nu leuker dan te experimenteren met nieuwe trends en kleuren om je interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven? Dit jaar is er één trend die eruit springt en die je absoluut niet mag missen: de kleur lila! Lila is helemaal hot dit kerstseizoen, en we vertellen je graag waarom én hoe je deze vrolijke trend eenvoudig kunt toepassen. Bestel dus je kerstballen en slingers, en laten we samen je huis transformeren in een paarse oase van kerstvreugde...

Kerst in de webshop

 

Knappe kersttrend, maar waarom lila?

Lila, met zijn zachte tinten van paars en roze, is de perfecte kleur om een gevoel van warmte en magie aan je kerstdecoratie toe te voegen. Waarom is lila zo'n aantrekkelijke keuze voor Kerstmis 2023? Allereerst omdat het een kleur is die onmiddellijk doet denken aan de koude wintermaanden en het knusse samenzijn rond de kerstboom. Het brengt een gevoel van gezelligheid en warmte in huis. Bovendien is lila een kleur die symbool staat voor creativiteit en inspiratie. Het is de kleur van dromen en verbeelding, en dat past perfect bij het kerstseizoen, waarin we graag dromen van een magische tijd vol vreugde en verbondenheid. Lila straalt ook een zekere speelsheid uit, wat goed past bij een ongedwongen feestje.

Hoe pas je deze trendkleur toe?

Nu je begrijpt waarom lila dé trendkleur is voor kerst 2023, is het goed om even stil te staan bij het integreren van deze tint. Hoe voeg je deze magische kleur op speelse wijze toe aan je kerstig versierde huis?

  • Eén van de eenvoudigste manieren om lila in je kerstdecoratie te verwerken, is door lila kerstballen en slingers toe te voegen aan je boom. Deze zachte, glinsterende accenten zullen je boom laten stralen in een betoverende sfeer. Combineer lila ballen met zilver en wit voor een sprookjesachtige uitstraling.
  • Uiteraard mag ook de rest van het huis worden ondergedompeld in een paarse gloed. Een paarse notenkraker in de vensterbank of een papieren kerstboom op tafel? Niks is te gek!
  • Ga voor een kerstdiner in stijl door lila tafeldecoratie toe te voegen. Denk aan lila tafellopers, servetten en kaarsen. Het zal je eettafel transformeren in een elegant en feestelijk geheel, waarbij de kleur lila een verfijnde touch toevoegt.
  • Versier je deur of de ingang van je huis met een kerstkrans vol paarse accenten. Dit is de perfecte manier om je gasten welkom te heten in een omgeving die direct de magie van Kerstmis uitstraalt. Combineer de krans met versierde guirlandes voor een samenhangende look.

Kerstkransen en guirlandes


 

Tip! Laat je creativiteit de vrije loop en maak zelf lila kerstdecoraties. Knutsel lila kerstballen, maak lila kerstslingers of decoreer kaarsen met lila lint. Dit geeft je decoratie een persoonlijke en unieke touch. En niet alleen je huis verdient een vleugje lila, maar ook je kerstcadeautjes! Verpak je geschenken in lila inpakpapier en versier ze met linten in bijpassende tinten. Zo wordt het uitpakken van cadeautjes een waar feest.

Vier een lila kerst met de Tuinwinkel Online!

Lila in combinatie met andere kerstkleuren

Lila is een veelzijdige kleur die perfect samengaat met verschillende andere tinten en die je de vrijheid geeft om je eigen unieke kerststijl te creëren. Overweeg bijvoorbeeld om lila te combineren met zilver, wat een elegante en tijdloze uitstraling aan je kerstdecoratie geeft. De combinatie met wit zorgt voor een frisse, zuivere uitstraling die de sfeer van een witte kerst oproept. Het lila voegt een vleugje warmte toe aan de koele witte omgeving, waardoor je een harmonieuze balans creëert. Voor een extra dosis elegantie kun je goud toevoegen aan je lila kerstdecoratie. De combinatie van lila en goud straalt luxe uit en creëert een vorstelijke sfeer in je huis. Ton sur ton is ook zeker een topidee! Verschillende kleuren paars zorgen voor een geweldig chique geheel.

Shop lila kerstdecoratie bij de Tuinwinkel Online!

Dit jaar is het tijd om je kerstdecoratie naar een hoger niveau te tillen door de magische kleur lila te omarmen. Met lila in je kerstversiering breng je warmte, speelsheid en creativiteit in je huis. Of je nu kiest voor lila kerstballen, tafeldecoratie of zelfgemaakte knutselprojecten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Durf te experimenteren en laat je huis stralen in de betoverende kleur van kerst 2023. Het wordt een kerst om nooit te vergeten, vol vreugde en verwondering. Veel plezier met het decoreren en een schitterend kerstfeest gewenst!

Contact

Tags: