De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

De Sinterklaas Bingo Box

Sinterklaas bingobox

In huize Geerts, beter bekend als @demammavan, wordt Sinterklaas op een wel heel bijzondere manier gevierd. Voor haar gezin, inclusief aanhang, heeft ze een Sinterklaas Bingo Box samengesteld. Geen traditionele zak met cadeautjes, maar een kist vol verrassingen voor jong en oud.

Voor ieder wat wils

Voor de allerkleinsten heeft Annemarie schattige Unicorn spulletjes uitgekozen, waar zij zeker van gaan stralen. En voor degenen die van warmte houden, is er een heerlijk Unicorn kleedje om lekker onder weg te kruipen.

De pubers kunnen zich verheugen op een boeiend spel, terwijl de oudere kinderen die het ouderlijk nest al hebben verlaten, verrast kunnen worden met een stijlvolle Woodwick kaars. Voor de koude avonden heeft ze zo’n heerlijke Hoodie uitgezocht. We zijn benieuwd wie deze prijs zal gaan uitkiezen! 

En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de box voor de koffieliefhebbers uit huize Geerts ook een Mok van Blond Amsterdam en een selectie van Monin koffiesiroopjes.

Sinterklaasavond Spektakel

Op Sinterklaasavond zal de spanning hoog oplopen wanneer het gezin plaatsneemt voor het bingospel. Geen standaard cadeau-uitpakritueel, maar een interactieve en levendige manier om de avond door te brengen. Annemarie heeft ervoor gezorgd dat de Bingo Box voor iedereen iets te bieden heeft, en de gezelligheid zal ongetwijfeld tot in de late uurtjes voortduren.

Een Sinterklaas Bingo Box Voor Jou

Wil jij ook zo'n gezellige Sinterklaas Bingo Box samenstellen? Dan hoef je niet ver te zoeken, want hieronder vind je alle artikelen die Annemarie heeft uitgekozen voor haar bonte gezelschap. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er nog tal van andere leuke items om jouw eigen feestelijke kist samen te stellen. Past het niet in een kist? Geen probleem, de zak van Sinterklaas biedt genoeg ruimte voor al die vrolijke verrassingen.

Kortom, Annemarie heeft de traditionele Sinterklaasviering op zijn kop gezet met haar creatieve Bingo Box, en jij kunt nu zelf ook aan de slag om een unieke en gezellige Sinterklaasavond te creëren voor jouw gezin. Laat de feestelijkheden beginnen!

Favorieten van demammavan

Vind hieronder alle producten die in de Bingo Box zitten. De producten zijn ook verkrijgbaar in ons Tuincentrum Groenrijk Rijswijk.