De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

De EI-catchers van jouw Pasen!

De EI-catchers van jouw Pasen!

De dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien... Dat kan maar één ding betekenen: de lente is in aantocht! Het voorjaar is het perfecte moment om je huis te voorzien van een vrolijke make-over en Pasen is daar een perfect startpunt voor. Bij de Tuinwinkel Online hebben we alles in huis om je interieur om te toveren tot een paasplaatje. Wist je dat je in onze webshop aan het juiste adres bent voor alle ingrediënten voor een geslaagde Pasen? Van bijzondere hangers tot smaakvol servies, ontdek snel jouw favorieten om je woning op z'n paasbest aan te kleden!

Onze paasdecoratie

 

Pretty pastel

Bij de Tuinwinkel Online zijn we dol op pastelkleuren. Lichtroze, -blauw, -groen, of -paars zijn tinten die een mens direct vrolijk maken. Om de winter uit te zwaaien, is het leuk om een aantal kleine veranderingen toe te passen in je interieur. Zo ga je het lenteseizoen helemaal happy tegemoet. En nee, zo'n mini make-over hoeft echt niet duur te zijn! Denk bijvoorbeeld aan een stel nieuwe kussens. Combineer deze pastelkleurige kussens met vrolijke kandelaars en kaarsen met voorjaarsgeuren, en je zal zien: jij wordt direct het zonnetje in huis!

Geurkaarsen

 

Perfecte paastafel

Of je nu houdt van traditioneel, modern of een mix van beide, bij de Tuinwinkel Online vind je paasdecoratie voor elke stijl. Onze speciale paasborden en eierdopjes, bijvoorbeeld van Blond Amsterdam, brengen direct die feestelijke sfeer bij je op tafel. We hebben ook wat minder uitgesproken servies dat perfect past bij andere gelegenheden, zowel formeel als informeel. Mix en match naar hartenlust en geef je tafelsetting een persoonlijk tintje. Het dekken van de tafel is een creatief proces en wij helpen je graag op weg:

  • Begin met het kiezen van een passend tafelkleed en/of tafelloper. Lichtere tinten zoals pastelroze, -geel of -groen hebben die lentelook waar je naar zoekt. Ook vrolijke bloemenprints zijn helemaal paasproof. Het doel is om een basis te creëren die de andere elementen van je tafelsetting tot hun recht laat komen.
  • Maak van je servetten een ei-catcher door ze in de vorm van konijnenoren te vouwen. Zeker met stoffen servetten is dat simpel: bind ze bij elkaar rondom een ei en klaar is haas!
  • Geef elke gast een warm welkom met gepersonaliseerde naambordjes. Schilder of versier hardgekookte eieren met de namen van je gasten en plaats ze op hun borden. 
  • Maak van je tafel een kleurrijk spektakel door verschillende patronen en kleuren tafelgerei te mixen en matchen. Combineer bijvoorbeeld effen borden met servies in vrolijke prints. Het zorgt voor een eclectische en feestelijke uitstraling. Durf te experimenteren en laat je creativiteit de vrije loop!

Ook leuk: gebruik eierdopjes niet alleen voor eieren, maar ook als schattige mini-vaasjes voor bloemen. Plaats kleine bloemstukjes in elk eierdopje en verdeel ze over de tafel. Het is een charmante en onverwachte twist die de tafel meteen opfleurt.

Kunstbloemen

 

Maak van jouw paastafel een feestje met de Tuinwinkel Online!

Paastakken vol pret

Het decoreren van paastakken is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware trend en lijkt de kerstboom serieus uit te dagen! Het is een fantastische manier om je huis te transformeren in een lente-oase vol vrolijke kleuren en creatieve accenten. Bij Tuinwinkel Online hebben we een assortiment aan prachtige papieren eieren en schattige wollen diertjes die perfect passen bij deze traditie. Hang ze in je takken voor een paasbest effect dat zowel speels als stijlvol is. Het is niet alleen een leuke activiteit om samen met familie of vrienden te doen, maar het resultaat is ook een prachtig kunstwerk dat de aandacht trekt. En laten we eerlijk zijn, wie kan die schattige kuikentjes bungelend aan de takken nou weerstaan?

Tip! Laat ook de kinderen hun creativiteit de vrije loop met onze knutselartikelen. Schilderen of stickeren was nog nooit zo gezellig! Niet alleen geeft dit een persoonlijke touch aan de paastafel, maar het creëert ook onvergetelijke familiemomenten.

Bestel jouw paasdecoratie bij de Tuinwinkel Online

Met de paasdecoratie van de Tuinwinkel Online geef je niet alleen je huis een feestelijke paasmake-over, maar creëer je een vrolijke sfeer die het hele voorjaar blijft stralen. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en maak van dit seizoen een kleurrijk feest vol bloeiende mogelijkheden.