Lampe Berger

Je voelt je thuis met een Lampe Berger huisparfum. De brander of geurstokjes verspreiden een zuiverende geur waar je uren van geniet. Bij De Tuinwinkel Online vind je een breed assortiment. Zoek je alleen een nieuw huisparfum of ook een brander? En misschien wil je de geur wel doortrekken naar je auto met een autodiffuser?

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 409 producten
Vergelijk (0)

Hoe werkt Lampe Berger?

Lampe Berger is een brander die je vult met een bijpassende huisparfum naar keuze. De brander werkt eenvoudig, ook al gaat het net wat anders dan je misschien bij een gewone oliebrander of bij geurstokjes gewend bent. Je gaat als volgt te werk:

  • Vul de brander tot ongeveer de helft met vloeistof. Maak hierbij gebruik van de bijgeleverde trechter, zodat je gericht kunt gieten. Gebruik alleen de huisparfum van Maison Berger voor een optimaal resultaat.
  • Stop de lont in de brander. Zorg ervoor dat de dop goed aansluit en laat de lont zeker 2 minuten in de parfum liggen.
  • Vervolgens steek je de lamp aan. Er zal een vlam omhoog schieten van ongeveer 5 cm hoog. De vuursteen warmt ondertussen op. Als deze helemaal is opgewarmd, krijgt de vuursteen een grijze kleur.
  • Als de vuursteen grijs is geworden, is het tijd om de vlam uit te blazen. Plaats de sierdop over de vuursteen, zodat je je handen er niet aan brandt.
  • De Lampe Berger doet zijn werk en zuivert de lucht met een heerlijke geur. Na zo'n 20 tot 30 minuten kun je de lamp sluiten door de afsluitdop er op te plaatsen.