De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tierra Outdoor

Wij zijn trots dat de tuinmeubelen en parasols van Tierra Outdoor in ons tuincentrum en in het online assortiment zijn opgenomen. Zodoende mogen wij onszelf Tierra Outdoor dealer noemen. Het merk is innovatief en in haar ontwerpen staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. En dat alles tegen een eerlijke prijs. Het Nederlandse merk uit Breda, staat voor gegarandeerd stijlvol buitenleven! Daar sluiten wij ons graag bij aan. De ontwerpen van de tuinmeubelen komen uit de hand van twee designers. Robert Admiraal en Ed van Engelen hebben beide al tientallen jaren ervaring in het ontwerpen van tuinmeubelen, de ontwerpen van deze heren worden over de hele wereld verkocht. Kortom met Tierra Outdoor heb je design meubelen in je tuin of op je balkon!

Bekijk alle Tierra Outdoor tuinmeubelen

Het Tierra Outdoor assortiment

Het assortiment van Tierra Outdoor is ruim, denk aan:

Bij aanschaf van een tuinmeubel, krijg je standaard een volledige garantie van 3 jaar. Ook biedt Tierra Outdoor 5 jaar garantie op de eigen productie Briga tafels.

Tierra Outdoor loungeset Bora bora

Briga Tuintafels

Met Briga heb je een stijlvolle tuintafel in handen. Je kunt zelf je tafel samenstellen, je kiest namelijk uit verschillende kleuren tafelbladen en frames. Zo pas je je tuintafel helemaal aan jou stijl aan. Het frame is standaard gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in een aantal kleuren: wit, grijs en zilver. Aluminium is licht in gewicht en heeft een lange levensduur. Zodoende heb je jarenlang plezier van je aankoop. Het tafelblad is gemaakt van zeer hoogwaardige HPCL. De voordelen van dit materiaal: krasbestendig, kleurvast, vuilafstotend en bestand tegen vocht. Het tafelblad heeft een natuurlijke uitstraling en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zie hieronder een overzicht van het aanbod.

Briga tuintafels Tierra Outdoor

Bezoek onze tuinmeubel showroom in Rijswijk

Heb je vragen over het assortiment van Tierra Outdoor? Bel ons op: 015 212 6359 of kom langs! Je bent altijd van harte welkom in onze showroom. Bezoek GroenRijk 't Haantje in Rijswijk om al jouw vragen te stellen of een tuinmeubel uit te proberen. Toch liever online shoppen, bekijk hieronder een selectie uit ons aanbod of klik door naar de gewenste categorie.