De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Opblaasbare jacuzzi

Zeg dag tegen stress en verwelkom rust; in een opblaasbare jacuzzi ben je binnen no time heerlijk ontspannen! Een zwembad in eigen tuin is altijd fijn, maar een eigen spa is nog veel beter! Dankzij het zacht borrelend warme water kom jij helemaal tot rust, ook na een lange dag of een hele inspannende week. 

Infinite Spa: beste opblaasbare jacuzzi voor ontspanning en plezier

In een opblaasbare jacuzzi raak je in een mum van tijd helemaal zen. Comfort is erg belangrijk, maar duurzaamheid net zo! Dankzij het duurzame materiaal en de stabiele constructie heeft iedere Infinite Spa een lange levensduur. Hierdoor is het dus nog langer genieten met jouw opblaasbare jacuzzi.  Het bijgeleverde afdekzeil zorgt ook nog voor extra bescherming; hiermee voorkom je dat het water vervuild raakt of te snel afkoelt. Breng voor ons assortiment opblaasbare jacuzzi's een bezoek aan ons tuincentrum in Rijswijk. 

Zelfs het opzetten van de opblaasbare jacuzzi is rustgevend!

Maak je geen zorgen over het opzetten van een Infinite Spa, want het is zo gedaan! De jacuzzi is eenvoudig in elkaar te zetten door slechts één persoon, bovendien heb je er geen gereedschap voor nodig. Dankzij het automatisch oppompsysteem is de jacuzzi binnen 5 minuten opgeblazen. En nog mooier: het verwarmingssysteem brengt de boel snel op gang zodat je ook snel van de opblaasbare jacuzzi kunt gaan genieten.

Opblaasbare jacuzzi 6 persoons of liever met z’n tweetjes?

De opblaasbare Infinite jacuzzi’s van Infinite Spa zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Het ligt er vooral aan met hoeveel personen je tegelijk in de spa wil zitten. Opblaasbare jacuzzi 4 persoons of voor meer? Geen probleem, zelfs een opblaasbare jacuzzi 6 persoons is bij ons te koop. Zit je stiekem niet zo op gezelschap te wachten en wil je liever met zijn tweetjes genieten? Dan is de Elite variant perfect voor jou. Het leuke aan dit model is dat hier 2 luchtbedden in verwerkt zitten. Meer comfort en dus nog meer ontspanning!

Specificaties van onze opblaasbare jacuzzi’s

Afgezien van welke variant je koopt, hebben alle opblaasbare jacuzzi’s van Infinite Spa een aantal dingen gemeen. Dat ze voor plezier en ontspanning zorgen, staat natuurlijk op nummer één, maar wij hebben nog een paar andere specificaties voor je op een rij gezet:

  • Opblaasbare jacuzzi's voor gebruik binnens- en buitenshuis
  • Verstevigde PVC-structuur
  • Geïntegreerd filtersysteem en geïntegreerd motorblok
  • Console voor digitale bediening
  • Isothermische afdekking, houdt het water schoon en op temperatuur

Opblaasbare jacuzzi en jacuzzi accessoires

Bij iedere Infinite Spa worden een aantal accessoires standaard meegeleverd. Zo ontvang je altijd een hoes en 2 filterpatronen bij jouw opblaasbare jacuzzi. Heb je nieuwe filterpatronen nodig of wil je een hoofdsteun aanschaffen? Bekijk hier ons online aanbod of breng een bezoekje aan GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag.

 

Zwembad en jacuzzi accessoires