De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Door deze producten krijg je helemaal zin in de herfst!

Door deze producten krijg je helemaal zin in de herfst!

De dagen worden weer korter en de temperaturen frisser. Het is namelijk herfst! Sommige mensen vinden dit erg jammer en moeten weer enorm wennen aan de koude temperaturen. Wij maken het wat makkelijker door met deze items je herfstdip even te vergeten. Met deze producten kom je makkelijk deze herfst door! 

Sfeer in huis

Wil je het graag gezellig maken thuis? Dan ben je bij ons op het juiste adres. 

  • WoodWick kaarsen: WoodWick is een collectie van bijzondere kaarsen. Uniek is de knisperende houten lont. De kaarsen van WoodWick zijn er in allerlei vormen en maten, zoals mini, medium, large en ellips. Ze zijn gemaakt van natuurlijke producten; de soja wax blend die hiervoor wordt gebruikt, is uniek. De houten lont zorgt voor een zacht, knisperend geluid tijdens het branden. Kenmerkend voor álle producten van WoodWick is de heerlijke geur!
  • My Flame Lifestyle: De geurkaarsen van My Flame Lifestyle worden gesierd met leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. Alle kaarsen van My Flame Lifestyle zijn gemaakt van duurzame sojawas.
  • Lampe Berger geurbranders: Met een geurbrander in huis ruikt meteen je huis lekker en het zorgt voor een fijne sfeer. In onze webshop bieden wij: geurkaarsen, aroma diffusers, autoparfum, geurbranders, navulling van onder andere Maison Lampe Berger en geuroliën van Boles d'olor.
  • Kletspot: Zin om een avondje gezellig met elkaar te babbelen? Dan is een Kletspot een perfect hulpmiddel. Een pot vol lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s! Perfect voor een ouderwets avondje gezelligheid. Dus telefoon uit, laptop dicht, Kletspot op tafel en tijd voor diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken! De Kletspot is voor iedereen die van gezelligheid houdt. Leuk om cadeau te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Lekker warm en droog blijven!

  • Blackfox regenlaarzen: Trek je Blackfox laarzen aan en wandel lekker door de natuur! Die saaie regenlaarzen in de kast heb je echt niet meer nodig, want de laarzen van Blackfox zijn naast trendy ook nog eens volledig waterdicht. Dankzij de voering is deze regenlaars erg comfortabel en heerlijk om te dragen in de winter. De perfecte regenlaarzen om mee te wandelen in de buitenlucht! Verkrijgbaar in verschillende modellen, voor zowel dames als kinderen. 
  • Fleece hoodie: Lekker warm blijven op de bank? Met deze warme fleece hoodies kun je heerlijk genieten van een chill avondje thuis. Het is gemaakt van zacht materiaal en is daarom heerlijk comfortabel. 
  • Vuurkorven en tuinhaarden: Wil je nog in de tuin kunnen genieten en warm blijven? Vuurkorven en tuinhaarden houden je dan heerlijk warm. Dan kun je tijdens een herfstavond rond een vuurtje gaan zitten. En dat is ook nog eens enorm gezellig!

Halloween

Vier jij Halloween dit jaar? Wij verkopen in ons tuincentrum en op onze webshop ook Halloweenspullen. Dit is ontzettend leuk om alvast in de griezelige stemming te komen.