De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Haal het voorjaar in huis met deze trends!

Haal het voorjaar in huis met deze trends!

Waarom is dit hét moment om je woning een vrolijke upgrade te geven? Na die lange, sombere winter zijn we allemaal toe aan wat verfrissing en vrolijkheid in ons leven. Het voorjaar, met zijn bloeiende bloemen, fluitende vogels en langere, zonnige dagen, is de perfecte tijd om nieuw leven in je interieur te blazen. Door je huis op te fleuren met vrolijke accessoires en kleurrijke accenten, creëer je direct een positieve en uitnodigende sfeer waar je elke dag van kunt genieten. Dat wil jij toch ook? Start met een grondige voorjaarsschoonmaak en klik daarna lekker rond in onze webshop. Bij de Tuinwinkel Online vind je tal van toffe woonaccessoires waarmee je je huis eenvoudig in een lenteproof jasje steekt.

Woonaccessoires

 


Fris en fruitige woonaccessoires

De eerste trend waar wij helemaal fan van zijn? Woonaccessoires met fruitprints! Denk aan een vaas in de vorm van een sappige peer, een schaaltje dat eruitziet als een blaadje sla of een kandelaar die lijkt op een rijpe aardbei. Het zijn deze kleine details die een glimlach op je gezicht toveren en je interieur direct een vrolijke boost geven. En laten we de kussens en placemats met citroenprint niet vergeten - ze zijn gewoonweg onweerstaanbaar! Leuk voor op de tuintafel, maar ook zeker op de sidetable binnenshuis. Mix & match erop los!

Ga voor knalkleuren

Maar waarom stoppen bij fruitprints? Dit seizoen draait alles om kleur! Weg met de saaie bruine, beige en grijze tinten, hallo knallende kleuren - het liefst in combinatie! Neem bijvoorbeeld onze nieuwe smiley bloempotjes; ze zijn bijna zo fel als neonlichten en vormen het perfecte podium voor jouw groene vrienden. En als je echt op zoek bent naar iets bijzonders, kijk dan eens naar de fleurige bloempatronen op onze nieuwste Ter Steege potten. Ze zijn een feestje voor het oog en maken van elke plant een eyecatcher in huis. Sowieso is het een goed idee om een kamerplant in huis te halen: na maanden van kou en binnen zitten, verlangen veel mensen naar een verbinding met de natuur. Het toevoegen van kamerplanten aan je interieur brengt letterlijk een stukje natuur naar binnen.

Kunstbloemen: hipper dan ooit

Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft groene vingers. Gelukkig zijn daar kunstbloemen! Op dit moment zijn ze hipper dan ooit. En terecht!

  • Kunstbloemen zien er tegenwoordig zo levensecht uit dat je twee keer moet kijken voordat je doorhebt dat ze niet echt zijn.
  • Bovendien hebben ze geen water nodig en blijven ze altijd mooi, hoe druk je het ook hebt.
  • Ze zijn de perfecte oplossing voor mensen die willen genieten van de schoonheid van bloemen zonder zich zorgen te hoeven maken over onderhoud.

Je kunt elk seizoen een nieuw boeket samenstellen, soms door slechts een paar bloemen te vervangen. Je hebt er vervolgens enorm lang plezier van. Het is de investering dus meer dan waard!

Kunstbloemen

 

Ter Steege Lammie bloempotten shop je bij de Tuinwinkel Online!

Zwitscherbox brengt de natuur naar binnen

En wat dacht je van de Zwitscherbox vogelhuisjes van Relaxound? Want zeg nou zelf, wat maakt er nu meer voorjaar dan het vrolijke gefluit van vogels? Als je in de buurt van een Relaxound box komt, word je getrakteerd op 120 seconden serene klanken die je direct laten ontspannen. In onze shop vind je een scala aan nieuwe soorten, dus er is voor elk wat wils! Deze vogelgeluiden brengen de rustgevende sfeer van de natuur naar binnen, waardoor je je direct ontspannen en opgeladen voelt. Ook hebben we andere boxen uit de Relaxound lijn, bijvoorbeeld met geluiden van de oceaan. Als je dáár niet rustig van wordt...

Zwitscherbox Relaxound



Alles voor een voorjaarsproof huis vind je bij de Tuinwinkel Online

Kortom, of je nu houdt van fruitprints, knalkleuren, kunstbloemen of vogelgeluiden, bij Tuinwinkel Online vind je alles wat je nodig hebt om je huis voorjaarsproof in te richten. Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren door onze trendy collectie en geef je interieur een vrolijke upgrade waar je elke dag van kunt genieten. Bestel jouw favorieten vandaag nog en laat ons de rest doen!

Contact

Tags: