Online tuincentrum

Opzoek naar een online tuincentrum? Zoek niet verder, bij De Tuinwinkel Online vind je een ruim aanbod artikelen welke je in het tuincentrum zou verwachten. Bestel gemakkelijk en snel via de computer wat je nodig hebt. Zie je iets wat bij je in de smaak valt? Bestel dan direct, wij leveren je producten over maximaal drie werkdagen bij je aan de deur. Bezorging in heel Nederland is mogelijk en in de regio Den Haag, Delft en Rijswijk doen we dit met ons eigen transport en GroenRijk personeel! In de rest van het land dragen wij de pakketjes over aan PostNL. 

Assortiment van het online tuincentrum

Hieronder een greep uit ons assortiment:

Online tuincentrum de tuinwinkel online

Beste online tuincentrum

 • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  Geldig voor bijna het gehele tuincentrum assortiment op enkele zware producten zijn andere verzendcondities van toepassing
 • Bestelling binnen 1-3 werkdagen verzonden
  In de regio Rijswijk, Delf en Den Haag bezorgen wij super snel met ons eigen transport en personeel!
 • Actief tuincentrum sinds 1934 met fysieke GroenRijk winkel
  Onder leiding van de 4e generatie van dit familiebedrijf kun je hoogstaande kwaliteit, vakkennis en persoonlijke service verwachten!

Deze voordelen zorgen ervoor dat wij bij de beste online tuincentra horen!

Contact met het online tuincentrum

Online winkelen in ons GroenRijk tuincentrum? In het jaar 2021 kan je niet meer zonder webwinkel. Toen in 2020 het coronavirus in Nederland uitbrak besloot de leiding van het tuincentrum GroenRijk t' Haantje een webwinkel te laten bouwen. De start van de Tuinwinkel Online. Wij zijn je graag 24/7 van dienst! Zo bieden we je de mogelijkheid om door te gaan met winkelen in ons tuincentrum wanneer onze winkel gesloten is. Mis je iets in ons online tuincentrum assortiment? Laat het ons gerust weten, dit kan via:

 • Whatsapp contact met ons online tuincentrum: 06-82726223
 • Door telefonisch contact op te nemen: 015 212 6359
 • Of een e-mail te sturen naar: info@detuinwinkelonline.nl

Het is ook mogelijk om te komen winkelen op afspraak in ons tuincentrum bij Den Haag. Op deze pagina lees je meer over het ontstaan van onze tuinwinkel en ons online tuincentrum.
 

Lees meer over de tuinwinkel