De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Themaserie zaden

Met themaseries bedoelen wij verschillende tijdelijke collecties van verschillende merken van groenten- fruit- bloemen- en kruidenzaden. Hierbij kun je denken aan verschillende combinaties van bepaalde zaden en erg bijzondere zaden van merken zoals Buzzy en Pilstar.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 165 producten
Vergelijk (0)

Verschillende collecties

Buzzy heeft een aantal verschillende collecties uitgebracht, waaronder:
  • Pomodori collection;
  • Xotica collection;
  • Climbing flowers collection;
  • Ornamental collection;
  • Sunny- en poppy flowers collection;
  • Micro greens collection;
  • Organic sprouting collection.
De namen van deze collecties geven al aan wat voor thema de zaden zullen hebben. Maar we lichten er toch een paar toe. Zo is de Ornamental Collection een echte uitblinker. Met deze zaden verbouw je groenten die gebruikt worden als decoratie. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld pompoenen voor halloween. De Pomodori Collection bestaat uit verschillende soorten tomaten, met het voordeel dat tomaten in huis gekweekt kunnen worden. Handig voor als het je ontbreekt aan ruimte voor een moestuin buiten!

Zaadmatjes en seed tape

Wat ook binnen de themaserie valt zijn zaadmatjes, ofwel seed tape. Dit zijn handige banden die het zaaien van zaden kinderspel maken. De zaden liggen op een goede afstand van elkaar waardoor ze genoeg ruimte hebben om zelf te groeien en het maakt het makkelijker om orde aan te brengen in de moestuin. Zet er plantenlabels bij en je bent klaar! Deze zaadmatjes kun je als losse banden kopen of in een mix van 4 verschillende zaden. Benieuwd naar het gemak van deze zaadmatjes of vind je het idee van de themaseries leuk? Kijk dan vandaag nog in het volledige aanbod hierboven en kijk welke zaden jij wil verbouwen.

De beste zaden voor jouw (moes)tuin