De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Groentezaden

We stappen met zijn allen steeds meer over op het eten van biologisch en duurzaam verbouwd eten. Een trend die daarbij komt kijken is het verbouwen van je eigen groenten! Bij De Tuinwinkel Online koop je groentezaden voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar welke groenten kun je nu binnen verbouwen, wanneer kun je het beste zaaien en welke uitzonderlijke groenten zijn er? Bekijk hieronder ons aanbod en vind de antwoorden op deze vragen!
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 186 producten
Vergelijk (0)

Welke groenten kun je binnen verbouwen?

Wanneer je in een flat of portiekwoning woont is de kans klein dat je een eigen tuin hebt waar je een eigen moestuin kunt starten. Jammer, maar er zijn andere manieren die jou aan je eigen moestuin kunnen helpen! Wanneer je beschikt over ruimte op een balkon, dan is het leuk om aan balkontuinieren te doen. Heb je dit niet, dan kun je in huis wat ruimte vrij maken en daar een moestuin starten. Nu kunnen alle groentezaden binnen gekweekt worden, maar is het voor een deel noodzakelijk om daarna naar buiten verplaatst te worden. Schaf een moestuinbak aan, voedzame potgrond, groentezaden en je kunt van start gaan! We zetten de lekkerste groenten die je binnen kunt kweken én verbouwen voor jou op een rij:
  • Verschillende soorten sla;
  • Tomaten;
  • Pepers en paprika;
  • Aubergine;
  • Citroenplantjes.

Wanneer kun je groenten het beste zaaien?

Welke groentezaden je op welk moment het beste kunt zaaien hangt ervan af wanneer de plantjes het beste groeien. Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden is in alle gevallen of de grond niet nog bevroren is en of er nog vorst voorspeld wordt. Dit is dodelijk voor kleine plantjes, zaai daarom voor de vorstperiode of erna. Zoek op internet op welke groenten er in welk seizoen worden geoogst zodat je weet wanneer je de zaden moet planten. Begin vandaag nog aan jouw eigen moestuin met de groentezaden van De Tuinwinkel Online!

Zaden voor jouw (moes)tuin