De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Bloemenzaden

Iedereen wordt er blij van wanneer het weer lente is. De eerste bloemen beginnen aan hun bloeiperiode en de wereld kleur weer vrolijk op. Creëer in jouw eigen tuin of binnen een vrolijk en gekleurd tafereel met de bloemzaden van De Tuinwinkel Online. Met een ruim aanbod aan kwalitatieve bloemen kun jij jezelf verzekeren van een prachtige tuin of balkon.
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 203 producten
Vergelijk (0)

Bloemenzaden, perfect cadeau!

Bloemzaden kunnen dienen als ideaal cadeau. Combineer ze met een mooie bloempot en het cadeau is compleet. Als je liever niet zelf nadenkt over een leuke bloemencombinatie, of gewoon een schattig verpakt cadeau wil kopen, denk dan eens aan de zaadbommetjes van Blossombs, de groeiconfetti van Green Warriors of de tuinparfum van Hendrik Jan! Bij elk van deze cadeaus komen instructies over hoe de zaadbommetjes, confetti of losse zaden het beste gebruikt en verzorgd kunnen worden voor het beste resultaat. De tuinparfum bestaat uit verschillende geurende planten die het keer op keer een genot maken om de tuin in te lopen. Zowel de zaadbommetjes en de groeiconfetti bestaan uit verschillende bloemenzaden, verwerkt in een bal of confetti waar vervolgens de mooiste bloemen uit voortkomen.

Soorten bloemenzaden

Met een ruim aanbod aan bloemen kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom helpen wij je op weg met het maken van een goede keuze voor jouw bloemenzaden. Om te beginnen delen we de bloemen op in een aantal categorieën. Zo vind je binnen ons assortiment onder andere de volgende bloemsoorten:
  • Klimplanten;
  • Langbloeiers;
  • Bodembedekkers;
  • Hangplanten;
  • Perkgoed;
  • Geurende planten.
Binnen elk van deze categorieën vind je bekende en minder bekende bloemen. Vaak zijn ze mooi gekleurd en het fijne van bloemen in de tuin hebben is dat ze bijdragen aan het behoud van de bijenpopulatie. Met het zaaien van bloemzaden sla dus je twee vliegen in één klap. Je tuin ziet er mooi uit en je draagt een steentje bij aan het behoud van onze aarde. Wil jij hieraan meedoen? Begin dan bij het kopen van prachtige bloemenzaden bij De Tuinwinkel Online!

Zaden voor jouw tuin