De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuincentrum Den Haag

Ons tuincentrum bij Den Haag is aangesloten bij de GroenRijk formule. Aldaar vind je ons complete assortiment! Denk aan tuinplanten, kamerplanten, bloempotten, tuinmeubelen, tuingereedschap en alles voor jouw huisdier. Ons deskundige GroenRijk personeel staat graag voor je klaar, op iedere afdeling hebben wij onze specialisten staan. Ons bedrijf is opgericht in 1934 en inmiddels staat de 4e generatie van de familie aan het hoofd! Kortom een tuincentrum met een behoorlijke geschiedenis en zodoende is er ruime vakkennis opgebouwd. Naast de producten die wij verkopen hebben wij onze eigen hoveniersafdeling, heb je advies nodig over de inrichting van je tuin of wil je de tuin laten onderhouden? Ook daarbij helpen wij je graag, zet onze groene vingers in voor een prachtig resultaat!

Tuincentrum bij Den Haag GroenRijk

Vernieuwd tuincentrum in 2016

In 2016 is ons complete tuincentrum gerenoveerd. Wij bieden 8000m2 winkelplezier waarvan 6500m2 overdekt winkelen. Hier is een flink aantal speciaalzaken onder één dak te vinden. Denk aan:

  • Een dierenwinkel
  • Alles voor je interieur
  • Tuinmeubelen en barbecues
  • Tuingereedschap
  • En uiteraard vind je alles omtrent tuinplanten, kamerplanten en bloemen in ons tuincentrum nabij Den Haag

Kortom ons tuincentrum staat bol van inspiratie voor binnenshuis en buitenshuis!

Bezoek de lunchroom van ons tuincentrum bij Den Haag

Maak van een bezoek aan ons tuincentrum nabij Den Haag een echt uitje, boek daarbij een lunch of high tea in ons tuincafé! De lunchroom is ruim opgezet, sfeervol en groen. Wij serveren heerlijke koffie, overheerlijke huisgemaakte taarten, gebakjes, broodjes, soep, en tosti's! Kies je van de menukaart, of wil je verrast worden met het '12-uurtje' met diverse broodjes en beleg. Ook hebben wij heerlijke salades op de kaart staan. Bij mooi weer is het genieten op ons zonnige terras.

Kom langs in ons tuincentrum bij Den Haag

Mis je iets in ons online tuincentrum assortiment? Dan is het een goed idee om ons tuincentrum bij Den Haag te bezoeken. In de periode oktober, november en december wordt ons tuincentrum omgetoverd tot een kerstsprookje! Ieder jaar zetten wij een prachtige kerstshow neer. In die periode kun je inspiratie opdoen voor jouw eigen kerstsfeer, een mooie kerstboom uitzoeken, of gewoon genieten van al het moois dat wij te bieden hebben. Wil je ons voorafgaande aan je bezoek iets vragen? Laat het ons gerust weten, dit kan via:

Plan je route naar ons tuincentrum