De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Herfsttips: zo haal je het najaar in huis en tuin!

Herfsttips: zo haal je het najaar in huis en tuin!

Wij zijn dol op elk seizoen in het jaar, maar de herfst is toch stiekem favoriet. In deze jaargetijde zie je de natuur sterk veranderen en zo vlak voor de winter helemaal tot rust komen. De perfecte tijd om de tuin winterklaar te maken. En het binnenshuis nog gezelliger in te richten. Heb jij het herfstseizoen nog niet omarmd? Met deze tips krijg jij het herfstgevoel wel te pakken!

Gezellig buiten rondom om het vuur

Dagen worden kouder en korter, maar dit wil niet betekenen dat je je huis in hoeft te vluchten. De herfst is juist een mooie periode om lekker buiten te zijn. Zo kun je in de tuin een gezellige zithoek inrichten zodat je met een groepje rondom het vuur kunt zitten. Het middelpunt is dan natuurlijk een vuurkorf of tuinhaard waarin haardhout kan gaan knisperen. Combineer dit met een handige popcornpan, kastanjepan of marshmallow pin en je weet zeker dat het een gezellige avond wordt!

Gezellig binnen op de bank

Ben jij een koukleum dan is de kans groot dat jij al vanaf oktober in je oversized hoodie op de bank te vinden bent. Zeker wanneer het in huis kouder wordt, is het fijn om het interieur warmer aan te kleden. Letterlijk door bijvoorbeeld warme plaids en kussens op de bank neer te leggen, maar ook met het neerzetten van nieuwe woonaccessoires. Extra sfeer nodig? Zet dan wat kaarsen in de kamer en maak gebruik van heerlijke geuroliën zoals die van Lampe Berger.

Plant nu je bloembollen voor een fleurige voorjaarstuin

Het najaar is ook bedoeld om je zachtjes voor te bereiden op de komende winter. In sommige gevallen moet je zelfs nog verder plannen. Want wie een fleurige tuin in het voorjaar wil, doet er verstandig aan om in het najaar bloembollen te planten. Zolang het nog niet vriest, kun je voorjaarsbollen in de grond stoppen. Een grote pot of mand met daarin verschillende bollensoorten is ook erg leuk!

Meer inspiratie voor huis en tuin?

In ons tuincentrum GroenRijk ’t Haantje kom je iedere dag van het jaar inspiratie tegen. Niet van die chique poespas, gewoon natuurlijke en eerlijke producten die wijzelf ook thuis (zouden) neerzetten. Kom langs voor meer inspiratie om huis én tuin mooier te maken. Volg ons ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en interessante aanbiedingen.

Tags: