De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Sinterklaas cadeau: ideeën voor pakjesavond

Sinterklaas cadeau: ideeën voor pakjesavond

Het heerlijk avondje komt er weer aan! Ga jij deze heuglijke verjaardag groots vieren met familie of vrienden dan heb je natuurlijk een Sinterklaas cadeau nodig. Heb jij nog geen cadeau inspiratie? Of wil je nog even je opties overwegen? Zet de pepernoten dan maar vast klaar en lees hieronder onze ideeën voor pakjesavond!

 • Kleed je warmpjes aan
  Een oversized fleece hoodie: een beter cadeau kun je je tijdens de feestdagen niet wensen! De hoodies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Super warm en comfy, echt dé hoodie waar jij de rest van de winter in wil spenderen.
 • Blond Amsterdam servies
  Wie wordt er nou niet vrolijk van het servies van Blond Amsterdam? Er bestaan zoveel leuke mokken, bordjes en ander servies van dit merk. Ze hebben zelfs een Sinterklaas collectie, kijk maar naar deze leuke Sint Mok!
 • Sinterklaas cadeau man
  Geen idee wat jij jouw man, vriend, broer of vader moet geven? Je kunt denken aan handige BBQ tools of duurzaam tuingereedschap. Een grappig cadeau zoals handschepje en flessenopener in één is ook leuk!
 • Huisparfum om van te genieten
  Je voelt je thuis met een Lampe Berger huisparfum! Geef een brander of geurstokjes cadeau en de ander kan uren genieten van een heerlijke en zuiverende geur. Onze favoriet op dit moment? Orange De Cannelle oftewel Orange Cinnamon, een heerlijke geur met sinaasappel en gember.

Volg ons ook op social media

Toe aan nog meer (cadeau) inspiratie? Volg GroenRijk ’t Haantje op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en winacties.

Tags: